Een houten badkamer inrichten: zo maak je het af!

2023-06-19
Droomhout

Heb je altijd al gedroomd van een warme en natuurlijke badkamer? Met een houten inrichting creëer je een gezellige sfeer waarin je heerlijk kunt ontspannen. In dit artikel ontdek je hoe je een houten badkamer kunt inrichten en maak je kennis met enkele essentiële elementen die je badkamer helemaal afmaken. Van houten badkamermeubels tot spiegels met ledverlichting, we hebben alles wat je nodig hebt om je droombadkamer te realiseren!

Houten badkamermeubels: stijlvol en praktisch

Laten we eens kijken naar het belangrijkste element bij het inrichten van een houten badkamer: de badkamermeubels. Houten meubels van Droomhout geven je badkamer een prachtige natuurlijke uitstraling en zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Kies voor houtsoorten zoals teak, eiken of bamboe, die bekend staan om hun duurzaamheid en bestendigheid tegen vocht. Een meubelstuk dat je niet mag vergeten is natuurlijk de wastafel. Je kunt kiezen voor een houten wastafelmeubel met een strakke afwerking voor een moderne uitstraling, of juist kiezen voor een rustieke look met een meubel gemaakt van oud hout. Combineer dit met een bijpassende houten opbergkast om je toiletartikelen en handdoeken netjes op te bergen. Door te kiezen voor houten badkamermeubels creëer je een harmonieus geheel en een natuurlijke uitstraling in je badkamer waar je elke dag van kunt genieten.

Spiegels met ledverlichting: functionaliteit en stijl

Een must-have voor je houten badkamer is een spiegel met ledverlichting. Deze moderne en handige toevoeging biedt niet alleen functioneel licht tijdens het scheren of opmaken, maar voegt ook een stijlvol tintje toe aan je interieur. Ledverlichting is energiezuinig en zorgt voor een heldere en gelijkmatige verlichting van je gezicht. Om de natuurlijke uitstraling van je badkamer te behouden, kun je kiezen voor een houten frame rondom de spiegel. Het hout kan worden afgestemd op de kleur en stijl van je andere badkamermeubels. Door de combinatie van hout en ledverlichting krijgt je badkamer een unieke uitstraling.

Accessoires: de finishing touch voor je houten badkamer

Naast badkamermeubels en spiegels zijn er tal van accessoires die je houten badkamer helemaal afmaken. Denk aan elegante houten handdoekhouders, waaraan je je handdoeken stijlvol kunt ophangen. Breng de natuur naar binnen met groene planten of een vaas met verse bloemen, die je badkamer levendig maken. Houten opbergmanden zijn ideaal om je badkamerbenodigdheden op een georganiseerde en stijlvolle manier op te bergen, terwijl een houten zeepdispenser een vleugje luxe aan je wastafel geeft. Maak je badkamer compleet met een zachte en absorberende houten badmat gemaakt van bamboe of teakhout, voor een natuurlijke en duurzame optie. Deze accessoires zijn de finishing touch toe aan je houten badkamer en maken het plaatje helemaal af.