Slaapkamer

Winkelen per
Categorie
 1. Boxsprings (4)
 2. Slaapbank (1)
Prijs
€ 0 € 1599 € 0 t/m € 1599
Breedte
 1. 160cm (2)
 2. 180cm (2)
 3. 195cm (1)
Diepte
 1. 85cm (1)
 2. 200cm (4)
Hoogte
 1. 80cm (1)
 2. 110cm (4)
Kleur
Materiaal
 1. Stof (4)
Bekleding
 1. Stof (1)

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Bezig met laden...

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Een nieuwe slaapkamer bij TopMeubels

Eén van de plekken in uw huis waar u de meeste tijd doorbrengt, is natuurlijk de slaapkamer. Gemiddeld slaapt een mens zo’n zeven tot acht uur per nacht, dus u kunt zich voorstellen dat een fijne en comfortabele slaapkamer van het grootste belang is. Bent u toe aan een nieuwe slaapkamer? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen bij onze slaapkamermeubels!


Sfeer in uw slaapkamer

Bij TopMeubels vindt u luxe boxsprings in diverse afmetingen. Bovendien is het zelfs mogelijk om bij ons elektrisch verstelbare bedden te kopen, waardoor u de luxe kunt ervaren van het in de hoogte verstellen van de matras. ’s Avonds nog even ontspannen in bed een boek lezen is daardoor niet langer een worsteling met het vinden van een goede houding. Zorg bij het lezen natuurlijk wel voor een goede verlichting om vermoeide ogen te voorkomen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Naast één van onze comfortabele boxsprings is het natuurlijk ook fijn om de slaapkamer gezellig aan te kleden. Wat dacht u dan ook van een mooie spiegel aan de kast? U ziet ’s ochtends meteen hoe de gekozen kleding u staat en bovendien geeft een spiegel in de slaapkamer een ruimtelijker gevoel.

Volg voor meer leuke tips over de inrichting van uw slaapkamer en de rest van de woning ook ons blog. Hier schrijven wij regelmatig over nieuwe trends en interessante weetjes in de wereld van de woninginrichting.